Brukar du gå på fester i klackar? Då känner du garanterat igen den dära svidande, brännande och jobbiga känslan som bara några roliga timmar i klackskor kan ge. Men oftast brukar smärtan även sitta i dagen efter, vilket gör att man kanske överväger att skippa klackarna, även om man älskar att använda dem. Vi på Minfot.se tycker att man ska kunna gå rätt och gå skönt i alla sina favoritskor. Därför har vi valt att inkludera partysulor i vårt sortiment. Sulor som är skapade för att man ska kunna njuta av sina klackar hela kvällen utan smärta. Men vad är egentligen partysulor?

13662624_10210185738308865_2009398756_o

Jo, partysulor gör så att du helt enkelt kan gå bekvämt i dina höga klackar med mjuka skoinlägg i gel eller så kan du avlasta förfoten och trampdynan med ett förfotsinlägg. På så sätt kan du slippa trötta, ömma fötter på festen och dansa längre i dina högklackade skor. Men varför är partysulor så bra?

Förutom att de minskar smärtan så får du ett extra stöd för framfoten och det finns olika partysulor som passar flera olika skor. Exempelvis finns det genomskinliga sulor med diskret design som gör att du även kan använda sulorna i de öppna klackskorna. Så med en partysula så kan du förebygga smärtan under trampdynan och njuta mer av att gå i klackar. Det bästa med partysulorna är att de flesta är självhäftande och återanvändningsbara.

Men det där med att placera sulorna på rätt sätt kan ju vara ganska så knepigt, därför har vi valt att göra en film till vår inläggningsguide, som visar hur du smidigt och enkelt fäster ett av våra favoritinlägg: Scholl Party Feet Ultra Slim Gel.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *