När solen är framme går det bra men på kvällen varken ser eller ses man. (An old shed in winter by christian_duguay – PicPicPic)

När solen är framme går det bra men på kvällen varken ser eller ses man. (An old shed in winter by christian_duguay – PicPicPic)

Efter att för ett år sedan flyttat från ett väl upplyst villaområde till ett hus på landet, där närmsta lyktstolpe är väldigt långt borta, har jag nu verkligen insett vikten av reflexer. Rejäla reflexvästar, både på mig och hundarna, är ett måste, jag har faktiskt väst även mitt på dagen eftersom jag vill vara riktigt säker på att inte hamna under en bil. Broddar på skorna är lika självklart, jag använder SportGrip från Springyard eftersom jag nu gör tafatta försök att börja springa igen efter nästan fyra års uppehåll. SportGrip-broddarna funkar precis lika bra som de dubbade skor jag hade tidigare, och är betydligt billigare. Om man mest går omkring i väl upplysta områden kan det kanske räcka att ha en eller ett par relextofsar för att dra uppmärksamheten till sig. Vi har nu fått in en ny omgång med många snygga färger, bland annat Spring Mix som är ny för våren. Här hittar du alla broddar och här finns reflexerna. Gå rätt, gå skönt och gå säkert.

Ny reflex från Firefly - Spring Mix

Ny reflex från Firefly – Spring Mix

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

500303_2364

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *