Är du ute efter fotriktiga sandaler som är snygga – och som passar till festen, skolavslutningen, bröllop eller dopet?

Att hitta bekväma sandaler till finare tillfällen kan minst sagt vara en utmaning. Men Sköna Marie är det svenska varumärket som har gjort det möjligt. Sandalerna är designade med en anatomisk fotbädd med tågrepp, skålad häl och hålfotsstöd som ger dina fötter komfort, avlastning och ger fötterna en behaglig bas att både gå och stå på.

snygga-sandaler-

Sandalerna är designade i Sverige och finns i flera olika färger och med olika ovandelar, exempelvis med vackra ovandel som är klädda med paljetter, eller med ett tryckt mönster, eller med ett skimrigt material. Vilket gör att du kan använda sandalerna både till finare tillfällen, men också till jobbet och till vardags. Exempelvis så kan du använda sandalerna till en mer stilren outfit, matcha med smycken och låta de skimrande sandalerna stå i fokus.

vackra-sandaler-sköna-marie-livia

Tack vare Sköna Maries unika designs med anatomisk fotbädd så har sandalerna blivit populära hos dem som går och står mycket, har besvär med ömma, trötta, eller stumma fötter.

fotriktiga-snygga-sandaler

Men sandalerna kan bäras av alla, oavsett om du har fotproblem eller bara vill ha ett par bekväma sandaler som ger dina fötter de bästa förutsättningarna – och HÄR kan du se alla Sköna Maries modeller.

sandaler-paljetter-sköna-marie

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *