Fotfil ger dig enkel och effektiv borttagning av hård hud och hudavlagringar på dina fötter. Genom att fila dina fötter med fotfil och smörja dem regelbundet så håller du dem lena samt förebygger hudsprickor och hård hud. Fotfilar kan även tillämpas för att minska förhårdnader, som du oftast får efter att ha belastat fötterna under en lång tid.

Men, det finns ju en djungel av fotfilar – så hur väljer man rätt? 

Scholl Velvet är en elektrisk, batteridriven fotfil från Scholl som effektivt avlägsnar hård, torr hud och ger dig mjuka, lena fötter. Fotfilen har ett rollerhuvud med grova diamantkristaller, som även är utbytbart. Den är enkel att använda och genom att röra fotfilen i försiktiga cirkelrörelser avlägsnar du skonsamt hård och torr hud.

fotfil-bäst-i-test

  • Borttagning av hudförhårdnader + exfoliera torr hy
  • Kan användas på våt och torr hud
  • Två olika hastigheter för bättre anpassning till dina behov
  • Bättre resultat snabbare jämfört med tidigare metoder

Fotfilen är batteridriven, drivs med 4st AA-batterier (medföljer) och har ett ergonomiskt utformat handtag som är greppvänligt. Läs mer om filen här.

fotilar-bäst-i-test

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *