Nagelsvamp, fotvårtor eller fotsvamp? Du är långt ifrån ensam.

Att drabbas av nagelsvamp, fotsvamp eller fotvårtor är ett vanligt problem som kan drabba alla. Biocool är ett fotbad som har blivit känt för att det effektivt behandlar både fotvårtor, nagelsvamp och fotsvamp.

biocool-fotbad

Fotbadet testades av tidskriften International Journal of Applied Science and Technology. En välkänd tidskrift som är avsedd för forskning och vetenskapliga områden som ska bidra till att förbättra människors hälsa och vardag.

 

biocool-syrerikt-fotbad

 

Testet som tidskriften genomförde visade att Biocool ger en effektiv förbättring och behandlar drabbade tånaglar och fötter.

BioCool-pulvret fungerar så att när det blandas med vatten frisätts syre i en slags syreexplosion, vilket dödar mikroorganismer. Till den kliniska studien valde man ut patienter som var angripna av besvärliga fotvårtor eller svamp på mer än 60 procent av fötterna.

 

  1. En kvinna i 70 års-åldern med nagelsvamp och behandlades med BioCool två gånger varje dag under ett år. Efter 1,5 år kunde man inte se någon nagelsvamp på henne. Patienten hade före BioCool-behandlingen testat flera andra behandlingar utan framgång.
  2. Man i 55-årsåldern med flera smärtsamma vårtor som gjorde det svårt för honom att gå.  Efter sex månaders behandling hade han inga problem med gången och hans vårtor var borta. Enligt mannens podiater måste han regelbundet använda BioCool-behandling för att vårtorna inte ska komma tillbaka.
  3. Kvinna i 35 årsåldern med nagelsvamp började behandlingen med BioCool i februari 2012 och i oktober 2012 hade kvinnan återhämtat sig helt från sin nagelsvamp. Efter att ha avslutat sin behandling insåg hon att tillfällig användning av produkten kommer att hålla henne fri från nagelsvamp.
  4. Man i 40-årsåldern med nagelsvamp, började med BioCool och använde det regelbundet i två månader. Efter denna period kände han sig lättad och enligt hans podiater hade mannens fötter återhämtat sig gradvis. Däremot kunde han inte ge sina fötter behandling två gånger om dagen. Istället gör han behandlingen ibland med ett milt resultat.
  5. Ung kvinna med fotvårtor på båda fötterna hade tidigare testat de flesta behandlingar för vårtor på fötter utan resultat. Efter bara två veckors behandling med BioCool hade kvinnan förbättras och efter fyra månader var hon helt fri från vårtor.

 

biocool

Bild på före och efter behandling från fallstudien | Källa: International Journal of Applied Science and Technology.

Även om fotvårtor och fotsvamp inte är livshotade så är det ett besvärligt fotproblem som både kan skapa smärta och obehag i vardagen. Om man har besvär med svamp eller vårtor så kan det exempelvis hindra en från att gå skönt men också hindra en från att delta i social aktiviteter på grund av obehaget eller av att man inte vill visa sina fötter.

Om du har besvär med fotvårtor eller svamp så är det viktigt att du behandlar dina besvär. Eftersom infektionerna kan överföras från person till person. Det är även vanligt att fotsvamp sprids genom våta golv, handdukar, skor eller strumpor.

Om man inte behandlar infektionen så kan det även leda till att besvären blir värre och kan bidra till allvarliga fotproblem. Därför är det även viktigt att börja behandlingen så snabbt som möjligt. Du kan läsa med om Biocool här.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *