Det här med att förvara och sköta om sina skor kan kännas tråkigt och onödigt. Men att ta hand om dina skor gör att de lever längre, vilket innebär att du även kan spara pengar i det långa loppet. Även om det är roligt att köpa nya skor och unna sig då och då så vet alla den besvikna känslan av att behöva kasta sina favoritskor.

stovelhallare-boot-clip-bosing-stockholm

Bosign Stockholm Boot Clip är en stövelhållare som gör det roligare och lättare att förvara sina höstskor. Stövelhållaren är ett helt nytt och innovativt sätt att förvara sina stövlar och för dig som gillar inredning och design är detta verkligen något för dig.

stovelhallare-kangor-skovard

Bosign Boot Clip är en stilren och snygg stövelhållare som består utav ett band i canvas som avslutas med en läderdel. Denna del kan du antingen fästa på en krok eller på en rund garderobsstång. Hållarens clips är specifikt utformade för att kunna greppa stövlarna stadigt men samtidigt mjukt. Clipsen är i kromad zink som delvis är försedda med silikon för att undvika ofrivilliga märken på stövlarna.

skovard-skovardsprodukter

Tack vare Boot Clips utformning så håller du dina stövlar rena samtidigt som stövlarna kan stå upprätt, tack vare det elastiska och justerbara bandet i canvas. Vilket gör att dina stövlar håller sig fina och rena längre samtidigt som du slipper få fula veck och andra skavanker som kan vara svåra att få bort.

Och visst är det snyggt? Du kan läsa mer om Boot Clip här.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *