Nagelfilar är sedan länge känt för att på ett smidigt och enkelt sätt kunna hålla naglarna fräscha, fina och starka. Nagelfilar finns i flera olika material, längder och har olika syften. Men under de senaste åren har Scholl tagit ytterligare ett steg inom nagelfilar. Nämligen göra dem elektriska.

scholl-velvet-smooth-rosa-elektrisk-nagelfil

Photocredit: INSTYLEMAG – Instagram

Den elektriska Velvet Smooth Nail Care System från Scholl är ett effektivt, smidigt och roligt sätt att hålla dina naglar vackra och fina. Velvet Smooth består utav tre olika nagelvårdshuvud (filar) som alla har specifika egenskaper.

scholl-velvet-smooth-elektrisk-nagelfil

Photocredit: fifiliciousify – Instagram

 

En av de elektriska nagelfilarna förebygger skador och förslitningar som dina naglar utsätts för. Det finns även en nagelfil som gör att naglarna för en jämnare och finare yta. Den tredje och sista filen är specifikt utformad för att snabbt ge dina naglar glans och lyster.

Vilket ger dem ett naturligt och vackert utseende. Nedan kan du se exakt hur den elektriska nagelfilen fungerar. Du kan se alla nagelfilarna här.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6cJ2A2sTXcA

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *