Jo, det finns faktiskt! En duschborste till fötterna. Den lilla och söta duschborsten Sweepie från Dadorun gör det möjligt för dig att tvätta fötterna utan att behöva böja dig ner, eller sitta obekvämt för att komma åt dina fötter. Många struntar till och med i att sköta sina fötter då det upplevs som något jobbigt och besvärligt. Därför är det kanske inte så konstigt att just denna duschborste har blivit så populär.

duschborste-for-fotter

Duschborsten är mjuk och flexibel. Du rengör enkelt och effektivt fötterna genom att tillsätta tvål genom hålen som finns ovanför tårna. Borsten kan även användas för grövre rengöring, när man exempelvis har gått gräsfläckar eller annan smuts på fötterna som är svårt att få bort. Borsten är även utrustad med en pimpsten. Stenen gör att du enkelt kan föra foten fram och tillbaka mot pimpstenen, som tar bort förhårdnader och annan hård hud.

För att borsten ska hålla sig stadigt på plats så har den sugfötter, som gör att den kan fästas hårt på olika underlag och håller sig på plats. Förutom att rengöra fötterna så ger även borsten en skön massage tillsammans med vatten och ökar blodcirkulationen i fötterna.

Duschborsten finns i blått, svart och rosa och du kan köpa den här.

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *