SKOBLOCK

Har du någon gång tagit fram dina skor ut garderoben och tycker att de ser lite tråkiga ut?

Det är inte så konstigt. Det är lätt att skorna får märken och tappar sin form när man inte använder dem.

Därför är det viktigt att du använder skoblock i dina skor – och skoblock är så mycket mer än ett föremål som du sätter i sina skor när du inte använder dem. Skoblock håller dina skor fina och fräscha längre, vilket gör att en inverstering på ett par hundra kronor kan spara tusentals kronor över tid. Men skoblock har flera olika egenskaper

SKOBLOCKS FUNKTION & EGENSKAPER

  • Bevarar skornas ursprungliga form
  • Absorberar fukt
  • Gör så att skorna håller längre

Skoblockets främsta funktion är att bibehålla skons form och samtidigt absorbera den fukt som uppstår efter att skon har använts under dagen. Den viktigaste tiden för skoblocken är efter skorna har använts. Att inte ha ett par skoblock i ett par vinterskor som du har ställt in i garderoben över sommaren är avgörande för hur skon håller sig. Många menar att oavsett skornas kvalité så finns det ingen annan skovårdsprodukt som kan bevara dina skors livslängd så pass bra som skoblock.

Skoblock är även bara att använda om dina skor har blivit fuktiga av regn eller snö. Om du använder skorna direkt efter att de har utsatts för fukt så hjälper du till med att absorbera fukten ur skorna. Om du vill att skorna ska torka ännu snabbare så kan du lägga skorna i sidled.

SKOBLOCK

VILKEN STORLEK SKA JAG VÄLJA I SKOBLOCK? 

Det är många som undrar hur mycket ett skoblock ska trycka och hur de ska placeras. Tänk på att de ska sitta tillräckligt tight så att alla gångveck rätas ut. Skoblocken ska oftast motsvara samma storlek som du har i dina skor för att de ska fylla ut hela din sko. Men tänk på att aldrig pressa ner ett skoblock, eftersom det kan riskera att töja ut skon så att den sen inte sitter som den ska på din fot.

DU KAN SE FLERA OLIKA SKOBLOCK HÄR 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *