crazy-sports-skiing-hd-wallpaper.jpg

crazy-sports-skiing-hd-wallpaper.jpg

På många sätt har utvecklingen de senaste tjugo, trettio åren gått så fort att man knappt hunnit med men när det gäller några saker har tiden helt stått stilla. Jag pratar givetvis om skidpjäxor för utförsåkning. När jag för över fyrtio år sedan för första gången stack ner fötterna i ett par kändes det som att bli omsluten av cement, det var omöjligt att ens lyfta fötterna och att jag skulle ut och åka skidor med de där klumparna tedde sig fullständigt befängt. Men, det funkade, även om den klaustrofobiska känslan som pjäxorna förde med sig var väldigt obehaglig. När jag senaste åkte utför för några år sedan så slog det mig att pjäxorna i stort ser likadana ut fortfarande. Man sitter liksom fast som i ett skruvstäd och inte sällan är man trött i både fötter och ben efter en härligt dag i backen. Därför gläder det mig att det finns ett skoinlägg som ErgoPad Ski & Skate från Bauerfeind. Det är anpassat för vintersporter som t.ex. utförsåkning, snowboardåkning, ishockey och annan skridskoåkning och är idealiska för användning i exempelvis pjäxor där fötterna ofta tvingas in i en statisk position. Tipprörelser i sidled är vanliga under skridsko-, skid- och snowboardåkning vilket ger en växlande tryckbelastning för fötter och leder som kan vara påfrestande. Sportsulan Ski & Skate är exakt avpassat för dessa belastningar och stödjer de typiska rörelseförloppen.

Sensomotoriska punkter i skoinlägget stimulerar och aktiverar fotmuskulaturen för extra komfort. Inlägget har även en tåbrygga som sträcker tårna och avlastar hälsenan samt förbättrar fötternas kontaktyta mot underlaget. Skålad häl stabiliserar vid tipprörelser i sidled.

Ski & Skate-sulan har också ett köldisolerande överdrag som ser till att dina fötter hålls varma. Klicka här för att komma till sulorna. 

ErgoPad Ski & Skate är ett skoinlägg från Bauerfeind anpassat för vintersporter som t.ex. utförsåkning, snowboardåkning, ishockey och annan skridskoåkning.

ErgoPad Ski & Skate är ett skoinlägg från Bauerfeind anpassat för vintersporter som t.ex. utförsåkning, snowboardåkning, ishockey och annan skridskoåkning.

sportsula_ergopad_ski_skate_back

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *