Fotträning är ett enkelt sätt att både stärka benen och fötterna samtidigt som man förebygger skador. Om man redan exempelvis redan har drabbats utav en fotskada så kan man även ha drabbats utav olika komplikationer som ger besvär i vardagen. Genom att kontinuerligt träna fötterna så kan man även förhindra att drabbas utav besvär som hälsporre, benhinneinflammation och hälseneinflammation.

fotter-fotproblem-trana

Foot Gym är ett redskap som har skapats för att både stärka dina fötter och ben. Fotgymmet har olika funktioner som gör att du med enkla övningar hemma får den fotträning du behöver. Gymmet har både granskat och utvärderats av ortopeder, kiropraktiker, sjukgymnaster och professionella idrottare.

fottraning-trana-fotter

Anledningen till att gymmet har blivit populärt är för att det är en allt-i-ett-enhet som erbjuder en kombination av sju olika övningar, stretchövningar och massage. Med dess olika övningar så kan du bygga muskler och samtidigt rehabilitera och förebygga fotskador. Exempelvis ger fotgymmet dig möjlighet till att massera dina fötter, för att lindra smärta och få fötternas muskler att slappna av. Du kan även använda gymmet till att sträcka ut dina fötter och utföra olika former av träningspass.

Gymmet har blivit känt för att specifikt rehabilitera fotproblem som hälsporre, hälseneinflammationer och andra fotskador. Nedan kan du se en film som visar gymmets funktioner och övningar och vill du läsa mer om gymmet så kan du klicka här.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *