Att ha besvär med fotsvamp, nagelsvamp, fotvårtor, fotsvett, förhårdnader och hälsprickor kan upplevas både som plågsamt och jobbigt. BioCool Foot Care fotbad är ett syrerikt fotbad som har blivit känt för att kunna behandla flera olika fotproblem. Fotbadet är specifikt skapat för att motverka fot-och nagelsvamp, fotvårtor och fotsvett. Fotbadet förbättrar även fötternas hudkvalité genom att läka hälsprickor och mjuka upp förhårdnader. Beroende på vad du har för besvär så ska du tillämpa fotbadet på olika sätt.

biocool-fotbad-feet-care

BEHANDLA FOTSVAMP
Fotsvamp är en av de absolut vanligaste fotinfektionerna. Fotsvamp angriper vanligtvis huden mellan tårna, och kännetecknas av klåda som senare leder till att huden blir fuktig, vit, flagar och spricker. Du kan även få sprickor i huden, mellan lilltån och tån som ligger intill.
För att behandla fotsvamp så bör du ta ett fotbad varje dag, i cirka 20 minuter. Vilket du gör tills fotsvampen helt har försvunnit. De flesta blir av med sin fotsvamp inom cirka 7 dagar.

BEHANDLA NAGELSVAMP
Nagelsvamp är den vanligaste nagelsjukdomen och orsakas av angrepp av svamparter som finns under nageln. Nagelsvamp känns igenom genom att det finns en gul-/brunaktig missfärgning av nageln och vita beläggningar på nagelns yta samt att nageln blir grövre, ojämn och mer skör.
För att behandla nagelsvamp med hjälp utav fotbadet så bör du ta ett fotbad varje dag, i cirka 20 minuter under 6 veckor. Därefter så bör du ta ett fotbad 3 gånger i veckan. Fortsätt med fotbaden tills nagelsvampen har försvunnit helt. Behandlingstiden skiljer sig från person till person, men den normala behandlingstiden är cirka 5-10 månader.

behandla-fotbesvar

BEHANDLA FOTVÅRTOR
Fotvårtor uppkommer oftast på fotsulan och orsakar av HPV-virus som smittar via hudkontakt (både direkt och indirekt). Fotvårtor är ofarliga men kan skapa obehag eftersom de ofta sitter på ställen som belastas mycket. Huden omkring vårtan hårdnar, vilket kan orsaka smärta när du går
För att behandla dina fotvårtor med hjälp utav BioCool så bör du ta ett fotbad i cirka 20 minuter varje dag. Behandlingen bör pågå tills fotvårtorna har försvunnit helt. Normal behandlingstid brukar vara 1-6 veckor.

BEHANDLA FÖRHÅRDNADER & HÄLSPRICKOR
Att ha hård hud och förhårdnader är ett vanligt problem. Oftast uppstår problem från att man använder för trånga skor. Eller skor som på annat sätt trycker mot foten. Om förhårdnaden belastas eller nöts under en lång tid kan det även bildas en liktorn. Förhårdnaden pressas då in i huden som en tagg och kan orsaka smärta. Förhårdnader kan sitta på eller mellan tårna eller under foten
Hälsprickor och spruckna hälar är också ett vanligt fotproblem som drabbar många. Hälsprickor och spruckna hälar orsakas av torr och hård hud som bildas vid hälkanten, som till sist spricker. Den torra huden kan även bli missfärgad. Hälsprickor bör behandlas för att inte riskera att leda till allvarligare problem.
För att behandla förhårdnader och hälsprickor så bör du ta ett fotbad varje dag, i cirka 20 minuter. Passa även på att fila dina uppmjukande förhårdnader efter badet. Torka gärna även fötterna och smörj in dem med en fotsvala.

syrerikt-fotbad-fotsvett-fotvartor-fotsvamp

BEHANDLA FOTSVETT
Svettiga fötter och fotsvett uppstår på grund av att våra fötter ständigt avger fukt, och när denna fukt bryts ned av bakterier som kan finnas på huden uppstår ibland illaluktande dofter. Eftersom BioCool är ett syrerikt fotbad så kan det vara verkande för att få bort illaluktande fötter och motverka fotsvett. Behandla genom att ta ett fotbad i cirka 20 minuter, 1-2 gånger i veckan.

Fotbaden från BioCool är CE-märkta och registrerade hos läkemedelsverket. Alla i familjen kan använda produkten, även gravida och barn och produkten är miljövänlig. Du kan läsa mer om fotbadet här.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *