Att drabbas utav fotsvamp är ett vanligt problem och är en av de vanligaste infektioner som drabbar fötterna. Fotsvampen brukar vanligtvis angripa huden mellan tårna och kännetecknas av en klåda, som leder till att huden blir fuktig, vit och flagnar. När man har drabbats utav fotsvamp är det även vanligt att få sprickor i huden, speciellt mellan tårna. Det är även vanligt att man känner en brännande känsla på huden.

behandla-fotsvamp-klada-fotter

Fotsvamp är väldigt smittsamt och därför är det vanligt att man blir drabbad av det. Fotsvampen sprids vanligtvis genom våta golv, handdukar, skor och strumpor.

För att undvika fotsvamp bör du därför undvika att gå barfota på våta golv, i exempelvis simhallar, omklädningsrum eller liknande miljöer. Om du tränar mycket så löper du också en större risk att drabbas utav fotsvamp, eftersom svampen trivs bäst i varma och fuktiga miljöer.

För att behandla svampen så finns CCS Foot Pro, som är en medicinteknisk, multifunktionell reparerande fotkräm som är specifikt skapad för att behandla och förebygga fotsvamp.Fotkrämen innehåller aktiva substanser som binder fukt och skapar ett optimalt mikroklimat. Vilket effektivt reparerar fotens hud och låter den läka.

fotsvampsbehandling-fotkram-ccs

Fotkrämen skapar en miljö som missgynnar fotsvampen, vilket gör att svampen bekämpas och risken för spridning minskar. Fotkrämens formula bidrar även till att huden läker och lindrar klådan, svedan och den brännande känslan.

Du kan läsa mer om fotkrämen här.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *