Till helgen avslutas den stora tennisfesten här i Båstad, som började förra veckan. Tävlingarna håller hög, internationell standard men frågan är om inte partylivet lika välkänt. Som någon lär ha sagt:

”Himla konstigt att de lägger en tennistävling mitt i Båstadveckan…”

Häpp!

Hursomhelst, det är inte bara i Båstad det festas på sommaren och för många kvällar i rad i högklackat kan vara jobbigt för fötterna. Här är några tips på hur du kan danska natten lång utan att få ont.

Party Feet Ultra Slim från Scholl

Party Feet Ultra Slim från Scholl

Party Feet Ultra Slim från Scholl är genomskinliga gelkuddar som hindrar brännande smärta under trampdynan och ger utmärkt stötdämpning. Den nya och tunnare varianten ger bättre komfort och ger dig 25% mer plats i skon

Gel-pads från Kiwi

Gel-pads från Kiwi

än originalet Party Feet. Gelkudden är designad för att passa alla högklackade skor. Självhäftande – glider ej i skon. En förpackning innehåller två kuddar.

Gel-Pads förfotsstöd från Kiwi för avlastning av den främre trampdynan.Idealiska för högklackade skor – förfotsstödet avlastar och dämpar trycket samtidigt som det håller foten på plats. Passar även i sandaletter, stövlar, etc. Förfotsstödet har en självhäftande baksida. Ta bort skyddsfilmen och fäst stödet i skon.

Kanske inte så snyggt om du har sandaler/öppen tå men i andra skor fungerar de här utmärkt. Pedimet från Scholl är en mjuk kudde i skumgummi som ger omedelbar lindring vid brännande smärta eller ömhet under trampdynan. Det extra mjuka skumgummit avlastar och skyddar mot tryck och förebygger även nybildning av förhårdnader. Fäst öglan över den andra tån med den klädda sidan vänd mot skon.

Ha en trevlig kväll!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *