Förr var ballerinaskor associerade med fjäderlätta dansare men idag har ballerinaskon blivit ett självklart val i garderoben och en självklar vardagssko. Tack vare ballerinaskons enkla, stilrena och eleganta design gör att skon passar till det mesta. Idag så syns ballerinaskon på jobbet, till vardags men också till festligare tillfällen.

Därför är det inte så konstigt att ballerinaskorna har blivit en sån succé. Ballerinaskorna finns från flera välkända varumärken, i flera olika material, färger och utföranden. Men oftast så brukar ballerinaskor uppge till skoskav och inte vara så speciellt sköna att gå i. Men det finns faktiskt ballerinaskor som både är fina och fotriktiga. Nedan har vi på Minfot.se valt att lista våra ballerinafavoriter där alla har samma nämnare, att de är bra för dig och dina fötter,

13900718_10154570933433394_1341117701_n (1)

 

 

Arcopedico erbjuder handgjorda ballerinaskor som är ortopediskt utformade sulor för maximal komfort, som även ger ett bra stöd för hela foten och motverkar trötthet. Arcopedio skorna är utformade på ett unikt sätt som gör att kroppens tyngd fördelas jämt över hela foten. Vilket bidrar till att din naturliga kroppsställning återställs och samtidigt förebygger skador och trötthet i ben, knän fötter och rygg. Arcopedico är idealiska skor för dig som står och går mycket, både i arbete och på fritid.

Arcopedicos ballerinaskor passar även dig som har problemfötter då de skons ovansida är tillverkad av ett teknoelastiskt material för att ge dina fötter god cirkulation och bra passform. Skorna ger även stöd för hela foten för att få korrekt stabilitet för din ryggs kotpelare. Arcopedio skorna har även en anatomisk innersula med perforering för god ventilation. Skorna har även en mellansula som är tillverkad av ett mjukt material för att ge optimal stötdämpning. Skornas kompakta yttersula ger skon en nödvändig stelhet och stabilitet och har en uppbyggnad under sulan som ger ett effektivt stöd för hålfoten.

4533-CF

 

Cocorose London ballerinaskor erbjuder kvinnor ett lyxigt och elegant alternativ till högklackat. Deras prisbelönta ballerinaskor är en kombination av klassisk design med den unika möjligheten att vika ihop ballerinaskorna. Dessutom så när man köper Cocorose London ballerinaskor medföljer alltid en liten väska som du kan lägga skorna i. Ballerinaskorna är sköna, exklusiva och passar lika bra till vardag som till fest. Cocorose London är perfekt för att vila fötterna efter långa dagar eller sena kvällar i högklackat. Vilken är din favorit?

Cocorose-London-Kirsten-Shoe-800x533

4533-CF

 

 

 

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *