Har du problem med att se död hud som flagnar? Då ska du nog sluta läsa här och nu. Men har du hårda och torra hälar och vill bli av med det? Då är detta verkligen något du bara måste se.

Babyfoot är en fotvårdsprodukt från Japan som ger dig mjuka och lena fötter. Babyfoot är en effektiv engångsbehandling som gör dina fötter mjuka, sköna och lena. Och vi vet vad du tänker just nu: fungerar det verkligen?

Vi låter bilderna tala för sig själva – men för dig som är känslig får helt enkelt ta vårt ord på att det faktiskt funkar.

babyfoot-fotvardsbehandling

 

hard-hud-fotter

Foot Babys framgång ligger i behandlingens viktigaste ingrediens: nämligen fuktsyta. Fuktsyran tränger in i lagret av döda hudceller och verkar på desmosomens mellan hudlagren, vilket gör att den döda huden minst sagt lättare att skrubba eller peela bort.

forhardnader-fotter

fotbesvar-torra-fotter

baby-foot-behandling

Fotbehandlingen innehåller 17 olika typer av naturliga extrakt som gör dina fötter mjuka, sköna samtidigt som de har en peelande effekt. Behandlingen räcker till en behandling, vilket är allt som behövs för att göra dina fötter lena och mjuka.

dod-hud-fotter-mjuka-skona

babyfoot-fotter-hard-hudDet må se helt galet ut, men slutresultatet gör det utan tvekan värt det. Vill du prova fotbehandlingen eller läsa mer om den? Klicka här.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *