Gör åsynen av dina egna fötter och tånaglar dig galen? Du är långt ifrån ensam. 

Det här med att fotvård är viktigt för dig och dina fötters välmande har knappats någon missat. Men att ta hand om sina fötter är kanske inte alltid lika självklart, eftersom vi inte ser våra fötter och tånaglar då de ligger skyddade i skor och strumpor så glömmer vi lätt bort dem.  Tycker du att dina tånaglar är äckliga? Du är långt ifrån ensam, nästan alla tycker att sina fötter eller tånaglar är fula och hemska. Men vi lovar dig, dessa bilder som har chockerat hela världen kommer garanterat få dig att må bättre om just dina fötter.

För den som är lite känslig bör sluta läsa här och nu och lita på vårt ord. Men för dig som behöver lite övertygelse så kommer här en bildserie som garanterat kommer att fästas på din näthinna.

 

fotvard-fotvardsprodukter

Bildkälla: fixuglynails.com

Det är knappt så att man vill att detta ska kunna hända…

tanaglar-nagelbehandling

Bildkälla: lasertoenailsanfrancisco.com

…hur är ens detta möjligt?!

ackliga-tanaglar

Bildkälla: www.documentingreality.com

….borde vara extremt svårt att få på sig skor.

nagelsvamp-behandling

Aj…

tanaglar-fotter

Bildkälla: Toe Fungus Treatments

Usch, stackars tå..

gul-tanagel

Bildkälla: Toe Fungus Treatments

 

fotvard

Bildkälla: www.keywordsuggest.org

Finner inga ord…

fotvard-gula-naglar

Bildkälla: www.keywordsuggest.org

 

Visst skriker du inombords? Men erkänna att du är glad att dina fötter och tånaglar inte ser ut sådär. Så att ge sina fötter omvårdnad och kärlek är nog inte så fel trots allt, hitta just de produkterna som passar dig och dina fötter här.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *