active_02En människa har 206 till 220 ben i kroppen, lite beroende på hur man räknar, och en fjärdedel av dem sitter i fötterna. 52Bones har sulor som lindrar smärta, dämpar belastning och hämmar både pronation och supination.

I +Comfort-serien från 52bones finns fem olika skoinlägg anpassade för att täcka de vanligaste behoven, med hög dämpningsfaktor och hålfotsstöd som höjer komforten i dina skor. Att ha rätt stöd och dämpning gör stor skillnad för hela din kropps välbefinnande och kan vara extra skönt om du går och står mycket om dagarna. +Active-serien är bra för dig som tränar eftersom det vid träning är extra viktigt med bra stöd och dämpning. Det finns tre olika helsulor, utvecklade för att ge rätt support vid högre belastning. Alla +Active-sulor går dessutom att formas till unik komfort som passar just dina fötter. Här hittar du hela vårt sortiment från 52Bones. 

3/4-dels (halvsula) stötdämpande skosula från 52bones som ger ett stabilt stöd för hålfoten.

3/4-dels (halvsula) stötdämpande skosula från 52bones som ger ett stabilt stöd för hålfoten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

52Bones +Active Soft Footbed Helsula

52Bones +Active Soft Footbed Helsula

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *