Vi på Minfot.se älskar skor och drömmer om att jobba med skor och fötter för alltid. Har du drömt om skor någon gång? Vi valde att gräva oss lite djupare i vad det faktiskt betyder om man drömmer om skor, när man sover.

feet-1466898_960_720

SKOKARTONG

Om du drömmer om skokartong i din dröm menar drömtydning att du är på väg mot en ny riktning i livet, att du är på väg mot nya upplevelser. Du kanske ska flytta, byta jobb eller mött en ny livskamrat? Men om du drömmer om en tom skokartong så betyder det att du känner dig vilse och fortfarande försöker räkna ut din riktning i livet.

skovårdskit

SKOSNÖRE

Att drömma om skosnöre som är obundna betyder att du står inför en uppgift som du är oförberedd på. Du kanske inte är redo att gå vidare i ett förhållande eller att ta det där nya steget. Men drömmen kan innebära att du lever under begränsade medel, att du kanske har det lite tufft ekonomiskt. Men om du drömmer att du binder dina skosnören så kan det tyda på att du är redo för en utmaning, eller att du är redo att gå vidare med dina mål eller beslut.

pexels-photo-large (2)

SKOMAKARE

Om du drömmer om skomakare, antingen att du är en eller att du ser en tyder på att du är en situation eller relation som du trodde var förbi. Men nu så är den relationen levande igen. Men det kan också innebära att du behöver omvärdera din inställning till livet och lära dig att be om hjälp från andra.

SKOR

Om du drömmer om skor så brukar det syfta till din inställning till livet. Skor i din dröm tyder på att du är välgrundad eller jordnära. Men också att du har en övertygelse om din tro. Om du ändrar dina skor i drömmer hänvisar det till förändrade roller och att du tar en ny inställning i livet. Om du har glömt dina skor, så antyder det till att du lämnad dina hämningar bakom dig och att du vägrar anpassa dig till en viss uppfattning eller attityd.

pexels-photo-108293-large

Om du drömmer om gamla och slitna skor så betyder det att du kommer att finna framgång genom hårt arbete och flit och du har kommit till rätta om vem du är. Men att drömma om nya skor tyder på att du är övermodig i din framgång. Eller att du kan vara på en livsväg som är obekant och lite skrämmande för dig. Om du drömmer att du hittar skor i din dröm så kan det tyda på att du har återfått ditt fotfäste i livet och att du är tillbaka på rätt väg igen.

Om du drömmer att du bär olämpliga skor så kan de innebära att dina framsteg och val i livet kommer att bli lång och tuff. Men det kan även innebära att du är på väg mot fel håll och att du kanske behöver omvärdera dina mål.

Om du har en dröm där sina skor inte passar eller att de är obekväma, klämmer eller gör ont så betyder det att du ifrågasätter dina mål och den riktning du tar.

Om du drömmer att du inte bär några skor kan det visa att du har låg självkänsla och en brist på förtroende för dig själv. Drömmar utan skor brukar ha att göra med din självidentitet. Men det kan också representera fattigdom, bristande rörlighet eller missförstånd. Dock finns det även drömtydning som menar att om man drömmer att man är utan skor så representerar det dina lekfulla attityder och att du lever i en avslappnad och sorglös sinnesstämning. Det också betyda att du har ett fast grepp och god förståelse för din situation. Om du skulle förlora dina skor i en dröm så antyder det på att du söker efter din identitet och vill finna dig själv.

Om du drömmer om baby-skor så symboliserar det renhet, oskuld, sårbarhet, ömhet och en längtan efter kärlek. Om du är i planering av att skaffa barn eller redan har barn syftar det på att barnet har eller kommer att jorda dig.

Om du har drömt att du bär omaka skor så betyder det att du rusar in i saker och närmar dem allt för hastigt eller slarvigt.

Så drömmar om skor har ofta en koppling till ditt stående i livet, din roll eller situation. Har du någon gång haft en dröm om skor?

pexels-photo-99639-large

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/b/f/a/minfot.se/httpd.www/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *